The Spritual Defence

The Spiritual Defence...keep on post...
The Ankh Defence...
The Dragon Defence...
The Erotic Defence...really needed...against membership of rotten religion...

Henkisyys ja mentalismi

Kari-Pekka Kyrö sai valmentaja oikeudet takaisin niin Suomessa ja kansainvälisestikkin, joskin hän joutui olemaan kohtuuttoman pitkään pois kyseisistä tehtävistä, noin 16 vuotta. Valmentajuuden takaisin saantiin vaikutti olennaisesti yhdenvertaisuuslaki, joka tuli voimaan vuoden 2015 alusta.

Samainen yhdenvertaisuuslaki voi olla ratkaisuna myö ortodoksi Isä Mitron pappeus viran takaisinsaantiin. Yhdenvertaisuuslaki ei kylläkään koske uskonnonharjoittamista, johtuen kenties järjestöllisistä hierarkioista. Tavallinen seurakuntajäsen hän saa silti olla. Luterilaisen ja ortodoksikirkon jäsenen erottamisesta ei ole laissa määräävää mahdollisuutta, vain itse saa päättää eroamisesta tosin kuin pienien uskonnollisten yhdyskuntien ja niiden seurakuntien tavoissa on lisäksi määräävät sääntelyt jäsenen erottamisesta seurakunnan päätöksellä.

Sääntöjen esittäminen on myös osaksi leikkiä tietyissä seurakunnissa. Mielestäni on täysin ymmärtämätöntä menettelyä ettei voida olla joustavia suhtautumisissa esimerkiksi aforistisiin asioihin, satiiriin, sarkasmiin ja parodiointiin. Sitä samaa itse äärevät uskovaiset esittävät vastapelureina omilla uskonnollisilla tulkinoillaan.  Sen kyllä huomaa milloin tulee tahallista henkilökohtaista kilkkaa ja herjaa hakkerointi periaatteella. Jotkut uskonnolliset ilmaisut ovat aivan tarkoituksellakin peiteltyjä herjoja ja se on tietysti loukkaavaa varsinkin, jos sillä pyritään puuttumaan henkilökohtaisiin vapauksiin. Äärevillä kristillisillä aktiivi uskovilla on mitä ilmeisimminkin jonkinlainen jatkuvan oikeassa olemisen psykoosi ihan sallitusti ja linnoittautuvat vieläpä esityksissään järjestöllisiin tekijän oikeuksiin vedoten.

Itse kannatan yhteisöllisiä ja sosiaalisia vapauksia asiain tulkinnoissa. Onneksi syrjintä on nykyään rikos ja enää ei hakkeroida sillä tempulla.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

31.05 | 05:52

Et ole totuudenmukainen vaan vajaamielinen...

31.05 | 01:21

Heitettäispä sut johki hoitolaitokseen tahi linnaan, kehtaa vielä politiikoksi ruveta :D Helvetin pyromaani-karvatissi, sinuna häpeisin.

30.05 | 15:21

Olet vajaaälyinen onneton spurgu...

30.05 | 10:57

Ymmärrän kyllä että englanti on very international kieli mutta opettele saatana kirjoittamaan oikein. Pysy siinä kotimaisessa