Fix Your Time-out and Individual Diary

1. White Book ... The Book of Holiness

2. Rose Book  ...  The Book of Love

3. Green Book ... The Book of Life

4. Red Book   ...   The Book of Ideology

5. Blue Book  ...   The Book of Economy

6. Black Book ...   The Book of Death

 

1. White Book ... The Book of Holiness

     This book is proper for all kind of Faiths and Spiritualities.

     You can find Your Own Peace of Mind.

Nefertiti and The Ankh...
The Ankh...

Keillä julkkiksilla on sama persoonallisuustyyppi kuin sinulla?

Julkkikset antavat paljon haastatteluja, ovat esillä sosiaalisessa mediassa ja kirjoittavat toisinaan omaelämäkertoja. Verkkosivu The Famous People laittoi julkkikset kategorioihin persoonallisuustyyppiensä mukaan Myers-Briggsin mittareiden mukaan.
 
ENFJ: Jennifer Lawrence
Ekstroverttiyttä, intuitiota, tunnetta ja harkitsevuutta merkitsevää ENFJ:tä edustavat ovat luonnollisia johtajia, jotka tunnetaan karismastaan ja intohimoisuudestaan. On helppo ymmärtää, miksi J.Law edustaa tätä persoonallisuustyyppiä, jota on noin 3 prosenttia maailman väestöstä.
 
ENFJ: Oprah Winfrey
He ovat myös "antajia", koska heillä on tapana olla anteliaita ja huolehtivia. Energiset ja empaattiset ENFJ:t ovat loistavia kommunikoijia. Oprah täyttää ehdottomasti nämä kaikki piirteet.
 
ENTP: Hugh Grant
Ulospäinsuuntautuneisuutta, intuitiota, ajattelua ja havainnointia edustavat ENTP:t ovat väittelijöitä. He pitävät haasteista eivätkä koskaan kyllästy etsimään luovia ratkaisuja ongelmiin. He edustavat noin kolmea prosenttia maailman ihmisistä.
 
ENTP: Matthew Perry
Joukon mielenkiintoisin tyyppi on yleensä ENTP. He ovat ystävällisiä ja hurmaavia, eli heillä on yleensä paljon ystäviä. Kuulostaa ihan Chandlerilta!
 
ESTJ: Emma Watson
Ulospäinsuuntautuneisuutta, tunnetta, ajattelua ja harkitsevuutta edustavat ESTJ:t tunnetaan kovina työntekijöinä, jotka eivät pelkää ottaa johtajan roolia eri projekteissa. Heitä on noin yhdeksän prosenttia ihmisistä.
 
ESTJ: Margaret Thatcher
Koska he pitävät projekteista, he ovat järjestelmällisiä, huolellisia ja noudattavat sääntöjä. He ovat vahvatahtoisia ja luotettavia, eivätkä siedä turhaa pelleilyä. Rautarouva sopii kuvaukseen hyvin.
 
INFP: Johnny Depp
Sisäänpäinkääntyneisyyttä, intuitiota, tunnetta ja havainnointikykyä edustavat INFP:t ovat mielikuvituksellisa ja elävät omien uskomustensa mukaan. He etsivät jatkuvasti elämän merkitystä ja omaa paikkaansa maailmassa.
 
INFP: Heath Ledger
He ovat "parantajia", jotka eivät usko tuomitsemiseen. INFP:t pitävät yleensä taiteesta ja muista itseilmaisun muodoista. He ovat kaveripiirin erikoisia tyyppejä. Muita kuuluisia INFP-persoonia olivat Shakespeare ja Vincent van Gogh.
 
SFJ: Kim Kardashian (ja Kanye West)
Sisäänpäinkääntyneisyyttä, aistimista, tunnetta ja harkitsevuutta edustavat ISFJ-persoonat ovat kilttejä ja huomaavaisia, minkä takia heitä rakastetaan. He nauttivat vakaista rutiineista ja perhearvoista. Heitä on 14 prosenttia ihmisistä.
 
ISFJ: Catherine, Cambridgen herttuatar
ISFJ:llä on erinomaiset analyyttiset kyvyt ja he ovat loistavia kuuntelijoita. Törmäät ISFJ-persoonaan luultavasti koulutuksen, lääketieteen tai uskonnon aloilla. Nämä ominaisuudet tekevät Kate Middletonista niin miellyttävän hahmon.
 
ISTP: Tom Cruise
Introverttiyttä, aistimista, ajattelua ja havaintokykyä edustavat ISTP:t ovat tarkkailevia, itsenäisiä ja sopeutuvia. Varautuneet mutta ei sulkeutuneet persoonat ovat mieluummin tekemisissä muiden kanssa projektien kuin keskusteluiden kautta.
 
ISTP: Scarlett Johansson
ISTP:t ovat suvaitsevia eivätkä tuomitse, ja ovat siksi loistavia hätätilanteissa. Näitä ominaisuuksia kohtaa usein vallankumouksellisissa, kuten Vladimir Putinissa tai Bruce Leessä. Heitä on noin viisi prosenttia ihmisistä.
 
ENFP: Jennifer Aniston
Ulospäinsuuntautuneet, intuitiiviset, tuntevat ja havainnoivat ENFP:t ovat vapaita sieluja. He ovat innokkaita, itsenäisiä, energisiä ja myötätuntoisia, ja ovat usein mukana hyväntekeväisyydessä.
 
ENFP: Robin Williams
Nämä henkilöt ovat erittäin tunteellisia ja luovia. Heidät tunnetaan äärimmäisistä teoista ja huonosta tunteellisten tilanteiden sietokyvystä. Muita kuuluisia ENFP-personia ovat kirjailijat tri Seuss, Mark Twain ja Charles Dickens.
 
ESFJ: Prince William
Ulospäinsuuntautuneet, aistivat, tuntevat ja harkitsevat ESFJ:t ovat tunnettuja terapeutteja ja huolehtijia. He ovat luontaisia johtajia, joita ei haittaa olla valokeilassa. Heitä on noin 12 prosenttia ihmisistä.
 
ESFJ: Elton John
Nämä ihmiset järjestävät juhlia ja ovat loistavia isäntiä. He ovat sosiaalisia perhosia, jotka tekisivät mitä vain rakkaidensa vuoksi.
 
ESTP: Angelina Jolie
Ulospäinsuuntautuneet, aistivat, ajattelevat ja havainnoivat ESTP:t ovat tekijöitä. He ovat sosiaalisia ja objektiivisia ja pitävät toiminnasta. He tekevät päätöksiä logiikkaan ja faktoihin perustuen.
ESTP: Meryl Streep
Spontaanit ja monipuoliset ESTP:t pitävät mielellään hauskaa ja heidän seurassaan on hauska olla. He eivät välitä rahasta ja ovat hyviä improvisoimaan ja kertomaan tarinoita. Muita kuuluisia ESTP-persoonia ovat Jack Nicholson, Madonna ja George Bush.
 
INTJ: Arnold Schwarzenegger
Sisäänpäinkääntyneet, intuitiiviset, ajattelevat ja harkitsevat INTJ:t ovat innovatiivisia ja kunnianhimoisia. Kun he päättävät tavoitteen, he saavuttavat sen. Keksijät ja tiedemiehet edustavat usein tätä persoonatyyppiä.
 
INTJ: Jay-Z
He keskittyvät uraan ja tekevät kaikkensa menestyäkseen omalla alallaan, vaikka se toisikin mukanaan vihollisia. Muita kuuluisia INTJ-persoonia ovat Facebookin Mark Zuckerberg ja Isaac Newton.
 
ISFP: Michael Jackson
Introvertit, aistivat, tuntevat ja tarkkailevat ISFP:t ovat kilttejä ja hiljaisia. He ovat luontaisia hoitajia, jotka nauttivat hetkessä elämisestä.
 
ISFP: Brad Pitt
Joustavat ja spontaanit ISFP:t ovat valmiita kaikkeen, mitä elämä tuo tullessaan. He eivät ole hyviä sanojen kanssa vaan mieluummin ilmaisevat tunteensa teoilla. Muita kuuluisia ISFP-persoonia ovat Mick Jagger, Ryan Gosling ja John Travolta.
 
ENTJ: Jim Carrey
Ulospäinsuuntautuneet, intuitiiviset, ajattelevat ja harkitsevat ENTJ:t ovat strategisia ja rakastavat muutoksia. Heidät tunnetaan älystään ja loogisesta perustelustaan.
 
ENTJ: George Clooney
Heidät tunnetaan "komentajina", joten ei ole yllättävää, että monet tämän tyypin edustajat ovat poliitikkoja. Muita kuuluisia ENTJ-persoonia ovat kreikkalainen filosofi Aristoteles ja Rooman keisari Julius Caesar.
 
ESFP: Justin Bieber
Ulospäinsuuntautuneisuutta, aistimista, tunnetta ja havainnointia edustavat ESFP:t ovat luonnostaan viihdyttäjiä. Heitä ei haittaa alkaa tanssia spontaanisti ja he ovat parhaimmillaan valokeilassa. He ovat myös herkkiä ja tarkkaavaisia.
 
ESFP: Leonardo DiCaprio
He ovat loistavia lohduttajia, jotka tarjoavat aina olkapään, jota vasten itkeä. He ovat heikkona pieneen hilpeään draamaan. He eivät pidä tiukoista rutiineista, koska pitävät spontaaniudesta enemmän kuin järjestelmällisyydestä.
 
INFJ: Al Pacino
Introverttiyttä, intuitiota, tunnetta ja harkintaa edustavat INFJ:t ovat idealistisia ja huomaavaisia. Tämä persoonatyyppi on harvinainen, sillä sitä on vain noin prosentti ihmisistä.
 
INFJ: Mahatma Gandhi
INFJ:t ovt usein vallankumouksellisia sekä hyvässä että pahassa. He ovat karismaattisia ja inspiroivat usein liikkeitä. Muita kuuluisia INFJ-tyyppejä ovat Noam Chomsky ja dekkarikirjailija Agatha Christie.
 
INTP: Albert Einstein
Introversiota, intuitiota, ajattelua ja havainnointia edustavat INTP:t ovat loogisia. He eivät pidä tavallisesta ja yleisestä ja pohtivat mieluiten elämän suuria mysteerejä. He edustavat noin kolmea prosenttia ihmisistä.
 
INTP: Tina Fey
Luonnostaan älykkäät INTP:t nauttivat argumenttien epäloogisuuden huomaamisesta eivätkä jaksa pinnallisia keskusteluja. Muita kuuluisia INTP-tyyppejä ovat Charles Darwin ja Marie Curie.
 
ISTJ: Robert De Niro
Introversiota, tunnetta, ajattelua ja harkitsevuutta edustavat tyypit ovat faktoihin perustavia tyyppejä ympärillämme. He ovat erittäin itsenäisiä ja hoitavat mieluummin ongelmansa itse. Heitä on 13 prosenttia ihmisistä.
 
STJ: kuningatar Elisabet II
Tämä on käytännöllinen tyyppi, joka suunnittelee etukäteen ja toteuttaa projektit huolellisesti. He ovat kunnianhimoisia ja arvostavat järjestystä ja sääntöjä. Muita kuuluisia tyypin ISTJ edustajia ovat Natalie Portman, Morgan Freeman ja Sigmund Freud.
 

| Vastaa

Uusimmat kommentit

31.05 | 05:52

Et ole totuudenmukainen vaan vajaamielinen...

31.05 | 01:21

Heitettäispä sut johki hoitolaitokseen tahi linnaan, kehtaa vielä politiikoksi ruveta :D Helvetin pyromaani-karvatissi, sinuna häpeisin.

30.05 | 15:21

Olet vajaaälyinen onneton spurgu...

30.05 | 10:57

Ymmärrän kyllä että englanti on very international kieli mutta opettele saatana kirjoittamaan oikein. Pysy siinä kotimaisessa