WRONG DIRECTION and integrity problem...

Integriteetti on oikein toimimista, rehellisyyttä, vilpittömyyttä ja moraalista selkärankaa, ja se kuuluu persoonaan ja identiteettiin.  Kokonaisuudessa on ihmisen asennetta ja sen mukaista suhtautumista ja käyttäytymistä, jotka ohjaavat ihmistä erillaisiin  vapaavalintaisiin sosiaalisiin yhteyksiin, aatteeseen ja/tai uskontoon.  TÄMÄ ON VAIN TEOREETTINEN KAUNIS AJATUS, ja siinä on käytännössä kuitenkin paljon ongelmia.
 
Vaikuttavan yksilön ja monenkin integriteetti voi olla tahallaan vääristynyt, ja siinä vääristyneisyydessä pyritään  tietoisesti ja tarkoituksella pilaamaan toisten elämään ja menestykseen vaikuttavia asioita aatteellisilla ja/tai uskonnollisilla verukkeilla, jotka kuuluvat yhteisön sisäpiirin toimintatapoihin tai jopa sääntöihin. 
 
VANHA SANONTA, EI KANNATA KASVATTAA KYYTÄ POVELLAAN, VAI KANNATTAAKO KASVATAA MONTAKIN KYYTÄ POVELLAAN, JOTTA SAA NIISTÄ ILKEÄT JA KIEROT PALVELIJAT ITSELLEEN.  Yhteisöön ja/tai järjestöön osallistuminen osoittautuukin silloin turhaksi, vaaralliseksi ja riskialttiiksi, ja itselleen pettymykseksi johtuen ajankäytön, rahankäytön ja  vaivannäön turhuudesta ja hukkaan menosta. Down ja muut perinnölliset sairaudet voivat olla hyvinkin YHTEINEN NIMITTÄJÄ uskontojärjestön tavoitteissa ja ryhmien sisäisessä suunnittelussa. Siis vaikka ajateltaisiinkin yleisimmin, että vammaisuus tai pienikin perinnöllinen vaiva ei saa olla perusoikeuksia loukkaavaa, niin ilmeisesti kuitenkin juuri sellaiset ihmiset itse haluavat olla vähintäänkin loukkaavia jonkin järjestö toiminnan kautta, ja vieläpä uskonnon voimalla. Verukkeellista SATIIRIA kuin myös tahallista integriteetti ongelmaa, ja se tuottaa SUORITTAVAA ÄHKY USKOA...

Roomalais-Katolisen kirkon perustamisen yhteydessä päätettiin uskosta yhteen Jumalaan. Päätettiin myös siitäkin, että mitä uskon eteen ei kannata tehdä enää IKINÄ. Raamattu oli juuri saatu koottua, ja siitäkin kertomuksesta käy selville, että opetuslapsilla ja kumppaneilla oli mennyt jotain vikaseen. Monelle heistä kävi huonosti johtuen heidän omista oudoista tavanmukaisista ongelmista. Myös jälemmin historiassa on ollut sitä samaa ongelmaa, ja varsinkin protestanttiset näkemykset ovat poikenneet aidosta alkuperäisestä uskon tarkoituksesta.
 
Omapäinen erimielisyys on johtanut siis hallitsemattomiin tarpeettomiin ongelmiin, joista on tullut KIROUS kyseisille uskontojärjestöille. Sitä samaa KIROUKSEN KIPINÄÄ harhaanjohtavasti isketään ihmisten asioihin edelleenkin sellaisissa vapaaehtoisjärjestöissä.
 
Alkuperäisestä kristillisen uskon tarkoituksesta omapäisesti poikkeavat toteuttavat vähintäänkin persoonaa ja identiteettiä loukkaavaa SATIIRIA eli irvikuvaa ihan tahallaan. Itse olen sen huomannut sellaisten ihmisten suhtautumisista ja käyttäytymisistä.  Satiiri kohdistuu myös alkuperäiseen uskoon ja yhteiskuntaan, politiikkaan ja talouteen. On kyllä aivan totta, että Raamattukin kuvaa tapahtumia satiirinakin tietyllä tavalla. Siitä pitäisi huomata se, että mitä uskon elämässä EI KANNATA TEHDÄ, ja onhan ainakin Suomessa perusoikeudet ja niitä turvaavat lait tukemassa tätä käsitystä.
 
Kaikella tällä satiirilla pyritään aikaan saamaan MÖRKÖÄ ALISMI vaikutusta jopa uskontojärjestön ulkopuolisiin ihmisiin siten, että he joutuisivat ahdistukseen vääristyneisyyden tavanmukaisuuden vuoksi (alaikäisten seksuaalinen hyväksikäyttö, jota harrastetaan juuri sillä ilkeällä alismi tarkoituksella, ei pelkästään omien halujen vuoksi vaan aikaan saamalla ikävää kokemusta hyväksi käytetylle henkilölle kuin myös aikaan saada muillekkin ihmisille ahdistavuutta poikkeavilla tavoilla). 
 
Tuoreimpien uskontojärjestöjen perustajia esitetään HENKILÖKULTTINA, johon sisältyy myös KIROUKSEN elättely johtuen heidän väärinteoistaan ja epätietoisuudesta alkuperäiseen uskoon nähden. Kirous toteutuu heidän SITOUTTAVIEN sääntöjensä ja tapojensa kautta edelleenkin, jos osallistuu, ja sitä tehostetaan henkilökohtaisesti alistavalla satiirilla. Tavanomaisten poikkeavien uskonnollisten asioiden jankkaaminen on kuin olla siinä itse REIKÄKORTTIHANURI.
 
Ymmärrystä ei tahallaankaan osoiteta normaalilla tavalla, ja se kuvastuu ikäänkuin seuraavasti: Ei osata korjata puuharavan katkennutta piikkiä ja ei voida käsittää mikä on hanhenjalkaterä maatalouskoneessa...hmmmm...snif n burb...thilly...then...then...then...then...etc...
 
 

OMA Missio: KOTI, USKONTO JA ISÄNMAA!!! ISÄ, POIKA JA PYHÄ HENKI...ÄITI MARIA...JUMALA on ilmoittanut meille IKUISESTA ELÄMÄSTÄ, MEIDÄN TARKOITUKSESTA, RAKKAUDESTA ja ONNELLISUUDESTA. Nämä ovat perusasioita hengellisessä elämässä, joka perustuu JUMALAN tarkoitukseen. USKO on IHMISTÄ varten EIKÄ YLIMÄÄRÄISTÄ, VAIVAAVAA JA TEETTÄVÄÄ JÄRJESTÖÄ varten, koska se on muutoin KIROUS. Mielekäs ja sovelias uskonelämä on sopusoinnussa henkilökohtaisen persoonan ja identiteetin kanssa. Meidän ei tarvitse olla hengellisen yhteisön jäseninä suorittajia tai tekemisen systemaattisia toteuttajia.

Mitä paremmin hengellisyys toimii vapaaehtoistoimintana ja -periaatteena ilman järjestöalismia tai -rasitetta, niin sen vahvempi usko ja tyytyväisyys elämässä. Hengellisyys toimii parhaiten OMAN TARPEEN ja luovuuden mukaan. Uskonelämän perustietoisuutta tukee myös kasvatus- ja yhteiskunta ihanteet, sivistys ja sosiaalisuus. Hengellinen yhteisö hyvä suoja ilkeitä järjestöjä vastaan. Hengellinen ymmärrys ja OMA kotiusko eivät ole YKSITYISYYTTÄ RIKKOVA vapauden rajoittaminen, vaiva, taakka, rasite, vaara, vahinko eikä kompailu, verukkeilu, tahallinen dramatisointi, yhteiskuntakelvoton dilemmointi tai dystopiointi...MOTTO...pysyy sitä pirteänä vähemmälläkin ja alkuperäistä kristillisyyttä ei saa muuttaa...OLEN Cate Pöykkö...COPYRIGHTS www.babylone.fi

| Vastaa

Uusimmat kommentit

31.05 | 05:52

Et ole totuudenmukainen vaan vajaamielinen...

31.05 | 01:21

Heitettäispä sut johki hoitolaitokseen tahi linnaan, kehtaa vielä politiikoksi ruveta :D Helvetin pyromaani-karvatissi, sinuna häpeisin.

30.05 | 15:21

Olet vajaaälyinen onneton spurgu...

30.05 | 10:57

Ymmärrän kyllä että englanti on very international kieli mutta opettele saatana kirjoittamaan oikein. Pysy siinä kotimaisessa