vaivaajat pysyy loitolla...

Integriteetti on oikein toimimista, rehellisyyttä, vilpittömyyttä ja moraalista selkärankaa, ja se kuuluu persoonaan ja identiteettiin.  Kokonaisuudessa on ihmisen asennetta ja sen mukaista suhtautumista ja käyttäytymistä, jotka ohjaavat ihmistä erillaisiin  vapaavalintaisiin sosiaalisiin yhteyksiin, aatteeseen ja/tai uskontoon.  TÄMÄ ON VAIN TEOREETTINEN KAUNIS AJATUS, ja siinä on käytännössä kuitenkin paljon ongelmia. Vaikuttavan yksilön ja monenkin integriteetti voi olla tahallaan vääristynyt, ja siinä vääristyneisyydessä pyritään  tietoisesti ja tarkoituksella pilaamaan toisten elämään ja menestykseen vaikuttavia asioita aatteellisilla ja/tai uskonnollisilla verukkeilla, jotka kuuluvat yhteisön sisäpiirin toimintatapoihin tai jopa sääntöihin.  VANHA SANONTA, EI KANNATA KASVATTAA KYYTÄ POVELLAAN, VAI KANNATTAAKO KASVATAA MONTAKIN KYYTÄ POVELLAAN, JOTTA SAA NIISTÄ ILKEÄT JA KIEROT PALVELIJAT ITSELLEEN.  Yhteisöön ja/tai järjestöön osallistuminen osoittautuukin silloin turhaksi, vaaralliseksi ja riskialttiiksi, ja itselleen pettymykseksi johtuen ajankäytön, rahankäytön ja  vaivannäön turhuudesta ja hukkaan menosta.
 
 
Kuuluin Rovaniemen mormonikirkkoon jäsenenä vuodesta 1999 alkaen. Aamulla 22.4.2019 seurakunnan johtaja, yhdysvaltalaistaustainen soitti ja kertoi, että olin häirinnyt tekstiviesteillä erästä seurakunnan sisarta, joka itse asiassa oli myös vastannut myönteisellä tavalla ensimmäiseen viestiin. Viesteissäni ei ole ollut mitään sopimatonta ja kaikki viestit ovat minulla tallella. Johtaja kertoi, että olen seurakunnassa häirikkö ja vaarallinen.
 
Mielestäni hän esittää asenteella syrjintä rikosta minua kohtaan johtavassa asemassa olevana henkilönä vääristellen ja valehdellen tahallaan. Syrjintä asennetta ovat toki muutkin henkilöt esittäneet minua kohtaan johtuen minun transsukupuolisuudesta. Olen yksin elävä ja perheetön ja minulla on oikeus etsiä puolisoa ja siinä asiassahan he eivät ilmeisesti auta. Joka tapauksessahan kyseessä on vähintäänkin oikeustoimityyppiset tahdonilmaisu asenteet.
 
Vaadin rikosilmoituksen käsittelyä ja rangaistusta. Myös yhteisösakko voi tulla kyseeseen. Mielestäni johtaja on impulsiivinen idiopaattinen homo. Johtaja on kasvonpiirteiden mukaan ilmeisesti Down-ihminen ainakin osaksi. Hänen suomalaistaustainen vaimo voi myös olla hieman Downi ja ilmeisesti heidän parisuhteensa on johdattunut "downjärjestön" kautta hyvinkin todennäköisesti. Down ja muut perinnölliset sairaudet voivat olla hyvinkin yhteinen nimittäjä uskontojärjestön tavoitteissa ja ryhmien sisäisessä suunnittelussa.  
 
Down ja muut perinnölliset sairaudet voivat olla hyvinkin YHTEINEN NIMITTÄJÄ  uskontojärjestön tavoitteissa ja ryhmien sisäisessä suunnittelussa. Siis vaikka ajateltaisiinkin yleisimmin, että vammaisuus tai pienikin perinnöllinen vaiva ei saa olla perusoikeuksia loukkaavaa, niin ilmeisesti kuitenkin juuri sellaiset ihmiset itse haluavat olla vähintäänkin loukkaavia jonkin järjestö toiminnan kautta, ja vieläpä uskonnon voimalla. Verukkeellista.

Olin poissa seurakunnan toiminnasta pitkän aikaa. Loppusyksystä viimevuonna aloin osallistumaan uudelleen sunnuntain kokoontumisiin. Kappeli on Rovakatu 13 osoitteessa toisessa kerroksessa, entinen Laki-Forumin tila. Hyvin pian huomasin, että kokoontumistiloissa mahtaa olla jotain unettavaa KAASUA, koska nuokuin istuviltani kokouksen aikana. Myös etualalla istuva nainen piti silmiään kovin pitkään kiinni. Huomasin sen, kun hän seurasi lapsiaan kääntäen päänsä sivulle päin. Mielestäni käsittely on vaarallista, koska monikin on liikenteessä autollaan kokoontumisen jälkeen ja pahaa aavistamatta ei hoksaa aiheutettua heikkoutta.
 
KÄYTTÄYTYMISTEN PERUSTEELLA seurakuntalaiset tietävät tästä käsittelystä.
 
Mielestäni monenkin, erillaisenkin seurakunnan toiminta on kuin jokin jäynänteko VYYHTI, jossa alistetaan ihmisiä kaikenlaisilla tempuilla, siis kommarointi tarkoituksella, USKONNOLLINEN AATE, sanelu hoiva ja holhu vaikuttavat. Menettelyihin sisältyy myös rikosten tekoa ja jopa alaikäisten seksuaalista hyväksikäyttöä. Kaikki sellainen aatteellisesti sen vuoksi, että ollaan erimieltä lain tarkoituksesta, halutaan siis muuttaa lakia. Osallistuminen, ajan ja rahan käyttö, kymmenysten maksaminen sitouttaa ja vuosien kuluessa ikävän TARKOITUKSEN MUKAAN todellakin uupuu siihen kokemukselliseen SITOUTTAVAAN vaivaan, josta voi olla vaikea päästä erilleen. TARKOITUKSENA ON SAADA AIKAAN ALISMIA, JOKA PERUSTUU ILKEÄÄN JA KIUSAAVAAN VALLANKÄYTTÖÖN. Tarpeetonta!!! Later Moore...
 
-avainsanat

yhteisöt, sanelu, hoiva, holhu, ALISMI, taustavaikuttajahenkilöt yli seurakuntarajojen, verkostoituminen, miesvaltaisuus, sääntömääräisyys, järjestöllinen vääristyneisyys,  kärjistäminen, uskonnollinen aatteellisuus, suunnitelmallisuus, alistaminen, käyttäytyminen, kiellättäminen, määräileminen, sitouttavuus, kateus, ahneus, mustasukkaisuus, valehtelu, perusoikeuksien tulkinallinen väljyys!!!

EI PIDÄ HÄMÄÄNTYÄ MENETTELYN TARKASTELUTAVASTA. Todellisuudessa tarkoitus on ollut saada vedettyä minutkin ilkeään piirileikkiin, jossa valehtelut, ilkeilyt ja hölmöilyt ovat moraaliin kuuluvia. Tämä olisi vasta alkua, koska äärimmilleen voisi tapahtua pahempaakin.
 
Seurakunnissa on miesjohto. Ne pitävät valtaa myös naisiin. Ilkeissä piirileikeissä on mahdollista, että joku nainen suuttuisi pahoin ja mieltäosoittavasti. Silloin häneen käytäisiin käsiksi, pideltäisiin kiinni ja puristeltaisiin vaikka pillusta, jotta muka rauhoittuisi. Menettely on mahdollista ja perusoikeudet ja koskemattomuus eivät päde. Sillätavalla opitetaan ihmisiä sellaiseen groteskiin järjestöelämään entistäkin lujemmin.
 
Kauniit puheet ovat vain hämäävä karkki tulokkaille. Groteskius johtuu järjestön syntyhistoriasta. Järjestön johtajia tapettiin vankilassa, jonne he olivat joutuneet omasta syystä omien ristiriitaisuuksiensa vuoksi. Myös jälemmin on ollut vastaavaa ongelmaa.
 
Kirkkojen perustamisessa vallitsi tyhmyys ja järjettömyys. Perustajat olivat alunperin kristittyjä siirtolaisia, jotka eivät ymmärtäneet ja hallinneet kristillisyyden vakauden VOIMAA. Usko oli vain tietopuolista ja uusi keksitty mahdollisuus alkoi provosoimaan kohtalokkaalla tavalla. Uuden uskonnon kehittely osoittaa aivan selvästi, että oikeaa ymmärrystä alkuperäiseen uskoon ei ollut.
 
EI OLLUT SITÄ HALLITTUA USKON VOIMAA JA VAKAUTTA JA TAHTOA. Siitä kasvoi kirous ja perustajakin on kirottu mies, jonka kuvaakin pidetään heidän kappeleidensa seinillä. Koko järjestö on todellisuudessa kirous jäsenilleen. Vapautta on mutta sen käyttäminen tarpeettomalla tavalla on todella tyhmää ja kohtalokasta. Samoin niihin aikoihin perustetut muut amerikkalaiset järjestöt ovat sitä samaa KIROUKSEN ongelmaa. NO WAY JA WTF... 
 
 

OMA Missio: KOTI, USKONTO JA ISÄNMAA!!! ISÄ, POIKA JA PYHÄ HENKI...ÄITI MARIA...JUMALA on ilmoittanut meille IKUISESTA ELÄMÄSTÄ, MEIDÄN TARKOITUKSESTA, RAKKAUDESTA ja ONNELLISUUDESTA. Nämä ovat perusasioita hengellisessä elämässä, joka perustuu JUMALAN tarkoitukseen. USKO on IHMISTÄ varten EIKÄ YLIMÄÄRÄISTÄ, VAIVAAVAA JA TEETTÄVÄÄ JÄRJESTÖÄ varten, koska se on muutoin KIROUS. Mielekäs ja sovelias uskonelämä on sopusoinnussa henkilökohtaisen persoonan ja identiteetin kanssa. Meidän ei tarvitse olla hengellisen yhteisön jäseninä suorittajia tai tekemisen systemaattisia toteuttajia.

Mitä paremmin hengellisyys toimii vapaaehtoistoimintana ja -periaatteena ilman järjestöalismia tai -rasitetta, niin sen vahvempi usko ja tyytyväisyys elämässä. Hengellisyys toimii parhaiten OMAN TARPEEN ja luovuuden mukaan. Uskonelämän perustietoisuutta tukee myös kasvatus- ja yhteiskunta ihanteet, sivistys ja sosiaalisuus. Hengellinen yhteisö hyvä suoja ilkeitä järjestöjä vastaan. Hengellinen ymmärrys ja OMA kotiusko eivät ole YKSITYISYYTTÄ RIKKOVA vapauden rajoittaminen, vaiva, taakka, rasite, vaara, vahinko eikä kompailu, verukkeilu, tahallinen dramatisointi, yhteiskuntakelvoton dilemmointi tai dystopiointi...MOTTO...pysyy sitä pirteänä vähemmälläkin ja alkuperäistä kristillisyyttä ei saa muuttaa...OLEN Cate Pöykkö...COPYRIGHTS www.babylone.fi

 

| Vastaa

Uusimmat kommentit

31.05 | 05:52

Et ole totuudenmukainen vaan vajaamielinen...

31.05 | 01:21

Heitettäispä sut johki hoitolaitokseen tahi linnaan, kehtaa vielä politiikoksi ruveta :D Helvetin pyromaani-karvatissi, sinuna häpeisin.

30.05 | 15:21

Olet vajaaälyinen onneton spurgu...

30.05 | 10:57

Ymmärrän kyllä että englanti on very international kieli mutta opettele saatana kirjoittamaan oikein. Pysy siinä kotimaisessa