NOT QUILTY

A-sianajaja Ilkka Ikäheimon aikaansaannoksia Rovaniemellä, Lapin Kansan uutisia...

Oikeutta pitää ajaa itse eikä sutkit...A'sianajaja ILKKA IKÄHEIMON aikaansaannoksia Rovaniemellä. Jouduin turhaan olemaan neljä viikkoa tutkintovankeudessa ja käräjiltä pääsin vapaaksi syyttömäksi todettuna. Ivalolaistaustainen poliisi PEKKA MÄKELÄ pakotti minut tutkintovankeuteen ihan huvin vuoksi. Menettely oli syrjintää ja myös tökeröjen Lapin Kansan lehtimiesten osalta. Syyttäjäkin HELENA VALKONEN sai herjat minulta heidän kaikkien SAATANANPALVONTA KICSIEN vuoksi. Menettely oli minun huorittamista. Omien oikeuksien vuoksi pitää taistella loppuun asti maksoi mitä maksoi. Tästä saa tietää koko maailma ja siitä pidetään kyllä huoli...kuvittelivat, että tämä uutisointi jää ajassa taakse ja nauttisivat tölöväsystä...nauttivatkohan tänä päivänä...Vikajärvellä asui siihen aikaan eräs Lapin Kansa sanomalehden toimittaja ja valokuvaaja Markku Leskinen!!!  

Tuhopolttoa epäillään Navetan ja 20 naudan palosta miljoonavahinko Vikajärvellä Rovaniemi Navetta rehuvarastoineen ja 20 nautaeläimineen paloi Rovaniemen maalaiskunnan Vikajärvellä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Navetta paloi perustuksiaan myöten, vahinkojen suuruus on alun toista miljoonaa markkaa. Alustavien tutkimusten mukaan poliisi epäilee palon syyksi tuhopolttoa. Navetan omisti Reijo Pöykkö. Palon havaitsi hieman puolenyön jälkeen talon emäntä. Siinä vaiheessa navetan rehuvaraston pää oli jo ilmiliekeissä. Koko navetta oli tulen vallassa siinä vaiheessa, kun maalaiskunnan vakinainen palokunta ja Saarenkylän VPK kiirehtivät paikalle. Mitään ei enää ollut pelastettavissa, paloyksiköt lähtivät paikalta aamukuudelta. Noin 200 neliön navetta ja samansuuruinen rehuvarasto paloivat perustuksiaan myöten. Palossa kuoli kaikki sisällä ollut karja, sen sijaan laitumella olleet kahdeksan hiehoa pelastuivat. Palokunta sai varjelluksi tulelta päärakennuksen ja muut pihapiirin rakennukset, sekä pihapiirissä olleet työkoneet ja laitteet. Navetan ja rehuvaraston mukana paloi myös työkaluja ja erinäisiä laitteita. Navetta oli vakuutettu, vakuutuksen kattavuudesta ei ole tietoa. Yli miljoonan markan vahingot aiheutti yöllinen navettapalo Rovaniemen Vikajärvellä keskiviikon vastaisena yönä. Palossa kuoli 16 lehmää ja neljä vasikkaa.

Vikajärven murhapoltossa vangitsemisesitys Rovaniemi Rovaniemeläismiestä epäillään Rovaniemen Vikajärvellä sattuneen navetan murhapolton tekijäksi. Rovaniemen poliisi esittää kihlakunnanoikeudelle miehen vangitsemista. Mies on ollut pidätettynä kuulusteluja varten. Tutkimukset palon syttymissyyn selvillesaamiseksi jatkuvat. Todennäköisesti palo sai alkunsa navetan rehuvaraston puoleisesta päästä. Navetta 20-päisine karjoineen ja rehuvarastoineen paloi maan tasalle viime tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Vahingot ovat vähän yli 1 mmk.

Vikajärven navettapalo varmistui tuhopoltoksi Oulu STT Rovaniemen maalaiskunnassa Vikajärvellä menneellä viikolla tapahtunut navettapalo on poliisitutkimuksissa paljastunut tuhopoltoksi. Rovaniemen kihlakunnanoikeus vangitsi lauantaina teosta epäiltynä Vikajärveltä kotoisin olevan miehen. Tiistain ja keskiviikon vastaisena yönä Vikajärvellä roihunneessa palossa jäi liekkeihin mm. 20 lehmää. Myös tilan rehuvarasto tuhoutui. Runsaan 200 neliön kokoinen navetta paloi perustuksiaan myöten. Palo aiheuttamien vahinkojen suuruus on runsaat miljoona markkaa. Navetta oli vakuutettu.

stille nacht, heilige nacht...

Rukouskynttilöitä...

Cate 31.05.2021 05:52

Et ole totuudenmukainen vaan vajaamielinen...

Äänestäjä 31.05.2021 01:21

Heitettäispä sut johki hoitolaitokseen tahi linnaan, kehtaa vielä politiikoksi ruveta :D Helvetin pyromaani-karvatissi, sinuna häpeisin.

Uusimmat kommentit

31.05 | 05:52

Et ole totuudenmukainen vaan vajaamielinen...

31.05 | 01:21

Heitettäispä sut johki hoitolaitokseen tahi linnaan, kehtaa vielä politi...

30.05 | 15:21

Olet vajaaälyinen onneton spurgu...

30.05 | 10:57

Ymmärrän kyllä että englanti on very international kieli mutta opettele saa...